Kertfenntartás

A gondozás sokak szemében egyet jelent a fáradságos munkával.  Az ember pedig elsősorban pihenni szeretne a kertben. Csakhogy egy ápolatlan kert hamar elveszíti minden vonzerejét és alkalmatlanná válik a kikapcsolódásra.
Egy szépen megépített kert gondozása nem kis feladat, komoly szakértelmet igényel. Téves lenne azt gondolnunk, hogy elég levágnunk a füvet és néha megnyírnunk a sövényt.
Természetesen a kert építésénél nagyon fontos szempont a későbbi fenntarthatóság. Minél nagyobb, színesebb, sok fajt felsorakoztató kertet építünk, annál nehezebben lesz fenntartható az eredeti állapot.

Rendszeres tennivalók:

a gyep rendszeres nyírása

fák, cserjék rendszeres nyírása, metszése

gyommentesítés

speciális trágyák kijuttatása (gyepre, cserjékhez, örökzöldekhez)

az öntözés hangolása az évszakoknak és növényfajtáknak megfelelően

védekezés a gomba, rovar és vírusfertőzésekkel szemben

Gyomirtás

A gyomok a számunkra fontos növények fejlődését akadályozzák, és így a termés vagy minőségét csökkentik.

Permetezés, növényvédelem

A kertápolás egyik legfontosabb feladata a növényvédelem. Ha nem védekezünk a kártevők, kórokozók ellen, nagy károkat, akár a növény pusztulását is okozhatják.

Bozótirtás, kaszálás

Ne várja meg, míg túlnövi a gaz! Telkek, családi kertek, mezőgazdasági területek, ipari ingatlanok bozótirtását, kaszálását vállaljuk.

Hóeltakarítás

Télen mindenki testi épsége szempontjából fontos a síkosságmentesítés. Kérje hóeltakarítással kapcsolatos ajánlatunkat még a rossz idő beköszönte előtt!

Annak érdekében, hogy a szépen és kellő odafigyeléssel megépített kertünk hosszú évekig megőrizze szépségét, üdeségét, javasoljuk, hogy rendszeresen forduljon szakemberhez.